Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е разочарован от поражението с

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е разочарован от поражението с
Коментари Харесай

Ел Маестро след загубата на ЦСКА: Сега сме долу, счупени сме

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е отчаян от   провалянето с 0:1 от Левски , което смъкна " алените " от върха в Първа лига.

" Мачът не беше оптимално хубав. Много страст и борба. И двата тима имат виновност. Не създадохме нищо, и Левски не сътвори нищо. Те вкараха гол от нищото, а ние не вкарахме от нищото. Счупени сме, само че би трябвало да се възстановим. До зимната пауза би трябвало да спечелим всички дуели ", разяснява треньорът на ЦСКА, написа Блиц.

" Ако искаш да играеш с млади български футболисти, би трябвало да поемаш тези опасности. Лясков се развиваше положително, случват се тези неточности ", сподели Ел Маестро. 

" Това е дерби. И двата тима бяха нервни първоначално. През последните 20 минути на първото полувреме те изглеждаха по-добре. Второто бяхме малко по-добре ", продължи експертът.

" Реферът се оправи ", добави Ел Маестро.
 
" Дербито е значимо, тъй като в случай че го спечелиш, имаш вятър в платната, да използваш позитивната атмосфера. Ако загубиш, може да се случи противоположното. На играчите им е по-трудно от мен, тъй като дадоха повече в това дерби. Но загубихме три точки, а не пет или девет. 22 от 30 точки не е добре за ЦСКА. Очевидно не е добър знак да загубиш двете директни дербита, само че ще играем по четири пъти и ще забележим най-после на сезона. В момента сме много долу поради загубата, а Левски е въодушевен от успеха. Ще забележим какво ще се случи в идващите седмици ", добави треньорът на ЦСКА. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР